BULEVAR 77

Bulevar 77, škola muzičkog teatra, jedina je škola ove vrste u Srbiji koja mladim talentima i svima koji to žele, svojim edukativno – pedagoškim programom prilagođenim za formu mjuzikla, pruža mogućnost sticanja praktičnih znanja, veština i usavršavanja u ovoj oblasti izvođačkih umetnosti – glume, pevanja i igre.

 

U saradnji sa iskusnim pedagozima i izvođačima mjuzikla u Srbiji i gostujućim profesorima, razvijamo edukativnu platformu muzičkog teatra i nudimo intenzivne treninge i radionice za sve one koji počinju ili žele da nastave karijeru u muzičkom teatru ili jednostavno žele da nauče nešto novo.

 

Program svake grupe osmišljen je da kroz kreativno – edukativni proces dovede do završne pozorišne produkcije – javnog nastupa i prezentacije za publiku, čemu prethode intenzivne probe. Da, dobro ste čuli, mi ne nudimo samo školu, već i scenu. Polaznici imaju priliku da na kraju semestra u sklopu javnog časa pokažu na sceni šta znaju i šta su naučili.

 

Škola muzičkog teatra obuhvata tri discipline: glumu, pevanje i igru. Nastava se odvija u posebnim grupama: najmlađa do 7 godina, srednja do 15 godina i najstarija 15+. Sami odlučite šta i koliko Vas zanima!

 

Pravo na upis imaju svi oni koji žele da se školuju iz oblasti muzičkog teatra, oni koji samo žele da se zabave, kao i profesionalci koji žele da se specijalizuju i usavršavaju u oblasti mjuzikla.

vesti_bulevar77_2