ТРГ БАЈКИОД 14. ДЕЦЕМБРА 2016. ДО 15. ЈАНУАРА 2017.

На Тргу испред ВУКА и Општине Звездара на Булевару, поново настаје магија!

Оживимо магију на Тргу бајки заједно!

На Тргу испред ВУКА и Општине Звездара на Булевару, поново настаје магија! После великог успеха прошлогодишње новогодишње манифестације „Трг бајки“, која је током месец дана окупила и забавила преко 70.000 малишана и њихових родитеља, учитеља и васпитача, и ове године поново, Београђани и гости Београда имаће прилику да уживају на „Тргу бајки“!

У склопу празничног програма Београдске зиме, од 14. децембра до 15. јануара свакодневно ће се играти наше народне бајке, луткарске представе, организоваће се концерти, презентације, едукативне и еколошке радионице у сарадњи са Природњачким центром из Свилајнца и Србијашумама и богат забавни и инклузивни програм за децу! У амбијенту који дочарава повратак у детињство и машту свако ће пронаћи делић своје празничне радости.

На овом Тргу током децембра и јануара у претпразничном и празничном расположењу, уз бројне аниматоре, жонглере, мађионичаре и уличне свираче, деца и сви који се осећају као деца – имаће прилику да на најлепши начин упознају и уживају у нашој традиционалној култури и промоцији националних производа. Трг бајки је јединствена манифестација на календару зимских забавних догађаја нашег главног града. Као најлепши увод у празнично славље, представља место најквалитетнијих новогодишњих садржаја: забаве и дружења, концерата, представа, забавних програма за децу, представљање старих српских заната и рукотворина, а улаз за све посетиоце је бесплатан. Оживимо магију на Тргу бајки заједно!

Next
Next