Uskršnji bazar umetničkih rukotvorina

02. april 2018.

Uskršnji bazar umetničkih rukotvorina

Ustanova kulture „Vuk Stefanović Karadžić“ u saradnji sa udruženjima žena i umetnica, uz podršku Gradske opština Zvezdara, organizuje veliki Uskršnji bazar umetničkih rukotvorina humanitarnog karaktera na trgu ispred Opštine, Bulevar Kralja Aleksandra 77, u ponedeljak, 2. aprila od 10 do 19 sati.

U 11 sati počenje umetničko zabavni program i kreativne radionice, kao i oslikavanje uskršnjih jaja, na kojima učestvuju deca i odrasli.

Dok vredni radioničari budu stvarali umetničke predmete i oslikavali jaja, svojim veštinama i umećima zabavljaće nas mađioničar, instrumentalni solisti i pevači, a oko 13 sati aukcijom oslikanih jaja prikupljaće se sredstva za pomoć „Prihvatalištu sa prihvatnom stanicom“.

Na štandovima izlagača – samostalnih umetnica i članica udruženja, koje su već učestvovale na sličnim manifestacijama, naći će se ručno rađeni unikatni umetnički predmeti kakvih nema u radnjama. Biće za svakog po nešto.

Osim toga humane i vredne umetnice/i pripremili su poklone i za volonterke i volontere Volonterskog servisa Zvezdare. Tako će početi uskršnje darivanje i predpraznična radost na trgu ispred GO Zvezdara.

Naši drugari iz ZVEZDANIKA će na našem Uskršnjem bazaru 2.aprila svašta zanimljivo da prave.

uskrsnji-bazar-2018---vesti