- Арсеник и старе чипке -

    Црнохуморна комедија о две тетке “доброчинитељке” које помажу усамљеним душама на врло необичан начин...    

- Пр или потпуно расуло -

  Духовита сатира о животу српских интелектуалаца у време политичких промена.  

- Више среће овај пут -

  Јунаци ове приче смо ми, обични људи који трошимо свој живот у апсурдној трци за успехом.  

- Звездарске звездице -

  Седам распеваних београдских дама и два господина на проби женског певачког друштва пробудиће дух заборављеног Београда 30’их.

- Добри ујкица -

  Када живот споји искусног господина из лондонског подземља и младу провинцијалку гладну успеха, дешава се нешто неочекивано...

- Мој први пут -

  Нецензурисана и бескрајно духовита исповест о стварним сексуалним искуствима људи широм света.

- Јелисаветини љубавни јади због молера -

  Комедија “Јелисаветини љубавни јади због молера” по тексту Милана Јелиића И у режији Даре де Луке

- Хипертензија -

  Сукоб традиционалне и модерне Србије у актуелном моменту високог друштвеног притиска.

- Бунар -

  Бунар је прича о становницима једног босанског градића и проблемима свакодневног живота са којима се они сусрећу годинама после рата.

 ПРЕДСТАВА “ПСИ” ОТВАРА

“ПАТОСОФФИРАЊЕ”

Плесна представа “Пси” у извођењу ЕРГстатус плесног театра отворила је мултимедијални фестивал “Патософфирање” у Смедереву 7.јула. Фестивал је покренут од стране Центра за културу Смедерево 2005 год., намењен је младој публици, а карактеришу га оригинална И интернационална остварења филмске, музичке, позоришне и ликовне уметности. Циљ фестивала је упознавање популације младих са савременим токовима уметности. Сви програми у оквиру фестивала биће бесплатни.

Опширније о представи

   

„МОЛИМО ВАС ЗА МАЛО ПАЖЊЕ“

Мултимедијални програм посвећен проблематици аутизма састављен од изложбе фотографија, видео записе, интервјуе и перформанса савременог плеса одржано је 26. јуна у Мултимедијалној сали. Ово дешавање је део међународног пројекта „Молимо Вас за мало пажње“ чији је главни циљ креативно представљање свакодневнице особа са аутизмом.

Опширније о програму

   


ХУМАНИТАРНИ ФЕСТИВАЛ "КНЕЖЕВА

ВЕЧЕРА"

24. и 25. јуна одржаo се хумианитарни фестивал "КНЕЖЕВА ВЕЧЕРА" састављен од низа интересантних програма. У петак 24. јуна од 11 до 19 часова на платоу испред Општине Звездара представљене су организације које се баве хуманитарним радом, од 21 час на сцени "Александар Поповић" одржан је хуманитарни концерт са великим именима домаће музике.

Опширније о догађају

   


ФЕСТИВАЛ "ПРЕНОШЕЊЕ ПЛАМЕНА"

У оквиру фестивала „Преношење пламена“ 17. и 18. Јуна у 20ч на сцени „Александар Поповић“ гостовала је представа „Метрополе под месецом“ Театра Один из Данске, у режији славног редитеља Еуђенија Барбе.

Више о представи

   


"САБЉА ДИМИСКИЈА" НАГРАЂЕНА У

ДОБОЈУ

На 13. фестивалу „Театар фест“ у организацији Центра за културу и образовање у Добоју, представа „Сабља Димискија“ у копродукцији Установе културе „Вук Караџић“ и продукцијске куће „Еyе to еyе“ награђена је као најбоља представа на фестивалу по мишљењу публике оценом 4,77. Награду за најбољу мушку улогу фестивала понео је Небојша Глоговац за улогу Тика Рође у истоименој представи уз образложење стручног жирија да је "снагом свог талента и израженим глумачким шармом успео да масним, дебелим и задриглим карактером изазове чак и симпатије."

Опширније о представи

   


ТРИБИНА: КУЛТУРНА ПОЛИТИКА РОМА

Установа културе "Вук Караџић", Центар за афирмацију културе Рома, Ромски културни центар и Демократска странка (општински одбор Звездара) у недељу 22. маја организoвала је једнодневну манифестацију посвећену култури Рома. Уз изложбу, пројекцију филма и округли сто на тему културне политике Рома, сви заинтересовани су могли да уживају и у концерту групе "Кал".

Опширније о програму

   

НАГРАДЕ НА "ЈОАКИМФЕСТУ"

На недавно завршеном 8. фестивалу најбољих позоришних представа по текстовима домаћих аутора "Јоакимфест", главни глумци представе "PR или потпуно расуло", Душанка Стојановић Глид и Борис Исаковић, освојили су награде за глумачка остварења. У службеном образложењу награда наводи се да Душанка Стојановић Глид претвара текст у бујицу смеха до суза, а Борис Исаковић кроз салве смеха раскошно тумачи сјај и беду данашњег интелектуалца трагикомичне транзиције.

Опширније о представи

   


ПРЕДСТАВЉАЊЕ КЊИГЕ

"ДРИНКМАНОВ ЗАБАВНИК"

"Дринкманов забавник", јединствен лексикон жаргона, погрдних речи  и израза који се односе на карактерологију из ужичког краја аутора Зорана Филиповића, представљен je 12. маја у фоајеу сцене "Александар Поповић". У представљању су чествовали Светислав Басара, Сергеј Трифуновић,  Зоран Пановић и други.

Опширније о догађају

   

Страна 5 од 11ПОНЕДЕЉКОМ два сата пред почетак представе.
ОСТАЛИМ РАДНИМ ДАНИМА од 12 до 20 час.

СУБОТОМ од 14 до 21 час.
НЕДЕЉОМ И ПРАЗНИЦИМА два сата пре почетка представе.

РАДНИМ ДАНИМА, пре отварања билетарнице, карте можете купити тако што ћете позвати 24 24 860.


Резервисане карте се морају подићи најкасније један дан пре представе.

Карте можете резервисати на тел: 24 24 860
или 064/64 66 680,
на E-MAIL адреси biletarnica@ukvuk.org.rs и преко формулара на нашем WEB сајту.

За све додатне информације можете нас контактирати електронском поштом: info@ukvuk.org.rs 

Пријава за аутоматско добијање новости

Унесите Ваше име и имејл адресу уколико желите да аутоматски добијате новости са нашег сајта!
Анкета

Који је Ваш критеријум одабира представе:Invalid InputIn order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions